Grāmatvedības pakalpojumi

Drukāt
Banner 1050x80

KOnsulTE PARE, SIA

Zaļā 7-12, Rīga, LV-1010
Grāmatvedības pakalpojumi
ZL.LV iesaka

Kipu, SIA

Antonijas 8-9a, Rīga LV-1010
Kas mēs esam?:

Jauni, drosmīgi, uzņēmīgi un atvērti, bet arī profesionāli, pieredzējuši un inovatīvi – mēs noteikti neesam iesācēji! Nodrošinot nepieciešamos speciālistus vienuviet, mēs varam sasniegt un piedāvāt vairāk. Tāpēc klienti uztic mums savus biznesa procesus jau vairāk nekā desmit gadus. Pieredze, kompetence un kvalitāte ir mūsu ieguldījums jūsu biznesā, bet aizrautība un radošums – mūsu pakalpojuma pievienotā vērtība.

 

Komercreģistrs.lv

Pērses 16-303, 3.st., Rīga, LV-1011
Juridiskie pakalpojumi , grāmatvedība, uzņēmumu reģistrācija ārvalstīs. Uzņēmumu iegāde, pārdošana.

Kontrakts, SIA

Merķeļa 11-406, Rīga, LV-1050
Grāmatvedības pakalpojumi . Grāmatvedis, bilances sastādīšana, audits, gada pārskats., Algu aprēķināšana, grāmatvedības apkalpošana.

Krists Feldmanis, SIA

Avotu 9-3, Rīga, LV-1011
Biznesa konsultācijas, pakalpojumi

LZRA Izglītības centrs, SIA

Pulkveža Brieža 15-7, Rīga LV-1010
, grāmatvedības kursi, semināri, kursi, akreditētas mācību programmas grāmatvedībā un revīzijā., Starptautiskie finanšu pārskatu standarti, finanšu semināri, finanšu kursi, grāmatvedības apmācības,

Latvijas Datoru centrs, SIA, Kopēšanas centrs Merķelis

Merķeļa 17/19, Rīga, LV-1050
Kopēšanas pakalpojumi . Zelta kopēšana, pavairošana, pavairošanas darbi. Pašapkalpošanās kopēšana., Rolup baneru un rolup stendu izgatavošanas, maketēšanas pakalpojumi .

Latvijas Tālrunis, SIA

Piesakies uz bezmaksas konsultāciju!
Blaumaņa 38/40, Rīga LV-1011
Digitālie pakalpojumi , mājaslapu izstrāde un uzturēšana, SEO optimizācija mājaslapām, SEO saturs, Google
Tiek piedāvāti grāmatvedības pakalpojumi: mēneša un gada atskaites, finanšu pārskati, bilances, algu grāmatvedība un auditēšana. Uzņēmumi sniedz finanšu konsultācijas, veic nodokļu deklarāciju sastādīšanu vai pilna cikla grāmatvedības apkalpošanu atbilstoši vietējiem un starptautiskiem standartam. Grāmatvedības outsorsings sniedz iespēju rūpes par finansēm pilnībā nodot kvalificētiem ekonomistiem, grāmatvežiem, finansistiem un auditoriem.