Grāmatvedības pakalpojumi

Drukāt
Banner 1050x80

Rivere, SIA

Kurbada 3-21, Rīga, LV-1009

Rīga Tulko Jums, SIA

Brīvības 73-2.st., Rīga LV-1010
Diploma, cV, motivācijas vēstules, grāmatvedības dokumentu, sarežģīts, steidzams, lēts, izdevīgs tulkojums, biroja, nodokļu tulkošana, farsi, tulkojumi no un uz svešvalodu, kļūdu labošana diplomdarbā, tulkošanas pakalpojumi

Rīgas Valsts tehnikums

K.Valdemāra 1c, Rīga, LV-1010
Ēdināšanas pakalpojumi ; Ēdināšanas pakalpojumu speciālists.

Rīgas revidentu birojs, SIA

Merķeļa 11-5.st., Rīga, LV-1050
Zvērinātu revidentu pakalpojumi , (zvērināts revidents, zvērināti revidenti)., Konsultācijas nodokļu un grāmatvedības jautājumos. Finanšu saimnieciskās darbības analīze. Audits.

Sandras Dumpes birojs, SIA

Zemitāna iela 2b-214, 2.st., Rīga, LV-1012
Apraksts:

SIA "Sandras Dumpes birojs" nodarbojas ar grāmatvedības ārpakalpojumu sniegšanu gan juridiskām, gan fiziskām personām. Sabiedrība dibināta 2005. gada 25. februārī.

Tiek piedāvāti grāmatvedības pakalpojumi: mēneša un gada atskaites, finanšu pārskati, bilances, algu grāmatvedība un auditēšana. Uzņēmumi sniedz finanšu konsultācijas, veic nodokļu deklarāciju sastādīšanu vai pilna cikla grāmatvedības apkalpošanu atbilstoši vietējiem un starptautiskiem standartam. Grāmatvedības outsorsings sniedz iespēju rūpes par finansēm pilnībā nodot kvalificētiem ekonomistiem, grāmatvežiem, finansistiem un auditoriem.